Är det jag som verkligen inte gillar mittenpartiet av april? Så blött, kallt, tråkigt och inte alls mysigt! Kanske är därför jag inte har bloggat under denna period, men tänkte sätta igång nu eftersom jag tycker det är himla kul att få skriva av sig och visa andra vad man köpt osv! 🙂 Finns ändå några som inte bryr sig ett dugg men då behöver det inte besöka just min blogg.

Men tänkte iallafall dra en kort uppdatering om vad som hänt! 🙂

• Jag har piercat tungan! Ja, ni hörde rätt. För er som funderar på det: Att ta själva piercingen känns exakt som ett myggbett fast tio gånger mindre. Haha, så fjantigt stick! MEN… efter att jag hade tagit min piercing och fick in den i munnen så svimmade jag tydligen, då jag fick syn på blod.. Det har nu gått 49 timmar sedan jag gjorde den, och den ser jättebra ut. Jag kan äta vanlig (dock kall) mat, såsom kyckling, bacon, potatis i mindre bitar osv.

• Jag fyller alldeles strax 16 år! Usch så gammal man börjar bli redan.. har bestämt mig för att sluta fylla år efter att jag fyllt 20! Har sett ett par skor som jag har önskat mig, så jag väntar spänt haha!

Annonser